Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Животът какъвто е:

Отгледах и възпитах дъщеря му, а той ме напусна заради друга жена

Запознах се с Андрей, когато бях на 28 години. До онзи момент нямах личен живот: по някаква причина мъжете, с които се срещах, отказваха да имат по-нататъшни отношения с мен. Времето ми минаваше мечтаейки за истинска любов, загрижен съпруг, деца. Особено за деца. Представях си как моята малка дъщеричка си играе с куклите, докато аз реша дългите й коси. В периода, в който се запознах с Андрей, той наскоро се бе развел. Съпругата му беше избягала с друг мъж, зарязвайки го с петгодишната им дъщеря Злати. След като научих историята му, изпитах истинско възхищение - не всеки мъж би приел ролята на майка и баща. Андрей се справяше прекрасно с момиченцето: сплиташе косата й, водеше я на детска градина, а през уикенда на кино или куклен театър.


Много скоро двамата се влюбихме един в друг. Притеснявах се дали Злати ще ме приеме, но за щастие тя беше в онази възраст, в която децата лесно осъществяват контакти. При нас нещата се получиха. Не сме имали истории от рода на злата мащеха и нещастната дъщеря. Година по-късно се оженихме. Най-накрая мечтата ми да имам семейство, се сбъдна. Единственото, което помрачаваше щастието ми е, че не можех да зачена. Лекарите свиваха рамене, твърдейки, че са безсилни. Добре, че беше Злати: тя осмисли живота ми, въпреки че непрекъснато се страхувах биологичната й майка да не ми я отнеме. Изминаха 15 прекрасни години. Независимо онова, което се случи, аз наистина бях щастлива.


Но с времето съпругът ми се промени. Не се прибираше след работа у дома и все се оправдаваше, че има много ангажименти. Нощем в леглото се обръщаше с гръб към мен, без дори да ме целуне. Поведението му ясно сочеше, че между нас има друга жена. Скоро ги видях със собствените си очи. В онзи момент светът ми се разпадна: светът на любовта ни, семейството, общото ни бъдеще. Няколко месеца по-късно Андрей ме напусна. На раздяла ми призна: " Прости ми, влюбих се." - сякаш очакваше да проявя разбиране. Той си тръгна, но Злати остана до мен. Днес дъщеря ми не иска да вижда баща си. Тя каза, че никога няма да приеме друга жена и, че аз завинаги ще остана нейната единствена майка.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи