Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2021

Животът какъвто е:

По една нелепа случайност забременях от съпруга на приятелката си

Здравейте, уважаеми читатели на най-четения вестник. Надявам се, че споделяйки с вас, поне малко ще облекча болката, която стяга душата ми. Казвам се Ванеса и попаднах в ситуация, която не бих пожелала и на най-големия си враг. Аз съм на 24 години, нямам съпруг, живея с мама и пастрока си и работя в салон за красота. Преди няколко месеца водех обичайния живот, което има всяко градско момиче: приятели, кафенета, филми след работа, срещи с момчета. Все още нямах сериозна връзка, затова се забавлявах на пълни обороти и когато веднъж ми се обади приятелка с интересна оферта, обещах да си помисля. Тя ми предложи да се "позабавляваме" със съпруга й.


Двамата са женени от година и през цялото това време той не е спрял да флиртува с мен. Разбира се, колкото и да е красив мъж, от уважение към приятелката си, не взимах намеците му насериозно. След като размислих обаче, реших да приема предложението й. И така след няколко чаши вино в дома им, последното нещо, което си спомням, е как съпругът й ме полага на леглото. На сутринта се събудих между двамата с непоносима болка в тялото и главата. Съдейки по разпръснатите дрехи по земята, ми стана ясно, че се е случило нещо недотам редно. Без да ги разбуждам, побързах да се облека и тихо напуснах къщата им.


На другия ден приятелката ми се обади, но не й вдигнах телефона. Исках да се възстановя и да си дам време да обмисля снощната случка. Месец по-късно се случи това, което най-малко очаквах. Тестът показа две чертички. Господи, бременна съм от съпруга на приятелката ми, която сама ме вкара в леглото му. Какво може да бъде по-лошо? Ако мама разбере, ще ме изгони от вкъщи. Самата аз не съм планирала да раждам деца, а и не искам да съм самотна майка. Как ще обясня на детето си, че съм забременяла от женен мъж? Искам да изпия планина от хапчета, да заспя и да не се събудя никога повече. Положението ми е толкова абсурдно, че не мога да го споделя с никого.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи