Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Животът какъвто е:

Подарих 15 години от живота си на семеен мъж

Когато симпатичният възрастен мъж се появи в офиса, моментално го забелязах. По онова време бях едва на 22 години и отскоро работех като стажантка. Още от пръв поглед ми направи впечатление, че носи скъп костюм и маркови обувки. Непознатият не обръщаше никакво внимание на жените в офиса и това го правеше още по-загадъчен. Фактът, че имах сериозна връзка, не ме спря да си помечтая какво би било, ако изляза на среща с този чаровен мъж. За кратко фантазиите ми се превърнаха във фикс идея и полудяла от страст, посетих парфюмерията, за да потърся одеколона, който той използваше. Шест месеца по-късно ми предложиха работа на пълно работно време в компанията. За моя изненада се оказа, че красивият възрастен мъж е самият шеф. Научих също, че е семеен. Въпреки това продължих да го желая. Като шеф, Хари беше строг и педантичен. В началото си помисли, че съм безотговорна и разглезена, но отношението му се смекчи, когато показах загриженост към болен колега.


Не след дълго Хари започна да ме насърчава да поемам повече отговорности в работния процес. Упрекваше стила ми на обличане и ме съветваше да нося по-дълги поли и свежи цветове. През една обядна почивка, той ме взе с него на шопинг и лично ми избра подходящите рокли и обувки. Бяхме като Ричард Гиър и Джулия Робъртс в „Хубава жена“. Много скоро Хари все по-често ме канеше да обядваме заедно и ме изпращаше до дома ми. Независимо, че имахме голяма възрастова разлика, двамата бяхме на една и съща честота. Една вечер шефът ми призна, че ме харесва и директно ме попита искам ли да му стана любовница. Не се поколебах нито за секунда и положително поклатих глава. Да правя секс с него, беше моята мечта, а любопитството ми за това какво е да бъда интимна с по-възрастен и по-опитен мъж, ме накара да го желая още повече. За разлика от гаджето ми, Хари беше грижовен и внимателен в леглото и в прегръдките му не се чувствах като парче месо.


След като станахме любовници, понякога се любехме в кабинета му, ако наоколо нямаше никой от колегите. Два пъти седмично след работа посещавахме евтини хотели. Хари беше много опитен и чудесно знаеше точно какво да прави с тялото ми. За да му доставям пълноценно удоволствие, той ме научи на всякакви сексуални техники. Почивката, която прекарахме заедно, беше най-романтичната в живота ми; Хари разпръсна розови листенца по цялата хотелска стая и във ваната. Скоро обаче родителите ми заподозряха, че между мен и шефа има нещо повече от обикновените служебни задължения. Приятелят ми също не одобряваше, че прекарвам толкова време с Хари, но не можеше нищо да направи по въпроса, тъй като той често беше извън страната, зает със семейния си бизнес. Запознах се със семейството на любовника ми, когато веднъж покани колектива на вечеря в собствения си дом. Докато колегите ни бяха в хола, а съпругата му на горния етаж с децата, ние се отдадохме един на друг в кухнята. И двамата бяхме с авантюристичен дух и обичахме опасността. Не се чувствах виновна за това, което правя. Ако между него и жена му имаше любов, аз нямаше да присъствам в живота им.Следва продължение:

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи