Брой 49 03.XII-09.XII. 2019

Животът какъвто е:

Простих на мъжа си изневярата, но болката ми не минава

Имах прекрасно семейство. Понякога, като повечето брачни партньори и ние спорехме, но в коя къща няма кавги? Миналото лято за първи път със съпруга ми Станимир решихме да почиваме отделно. Той получи възможност да се лекува в санаториум, а аз настоях да отиде сам. Сега се проклинам за решението си. Когато след месец се върна, беше някак отчужден от мен. Започна да се прибира късно от работа и все пътуваше по бизнес. Странното му поведение ме накара да стана подозрителна. Може и да не е прилично, но нощем тайно му проверявах дрехите и телефона. Една вечер намерих в сакото му любовна бележка и щом му я показах, той призна, че има любовница, но коя я тя - така и не ми каза.


Резултат с изображение за он меня бросил а я его люблю


Срамувам се, но наех детектив да го проследи. Няколко дни по-късно научих коя е съперницата ми. Беше негова млада колежка. Вбесена поставих ултиматум на съпруга си - или напуска работа, или се развеждаме! Явно работата и колежката бяха по-важни за него, защото без да се замисли, Станимир избра работата си. Нервите ми не издържаха, развиках се и го изгоних от дома ни. След раздялата ни здравето ми рязко се влоши. Не можех да спя по цели нощи, плачех и свалих 5 килограма. Реших да се срещна със съперницата си очи в очи. Помолих я с добро да го остави, но тя през сълзи твърдеше, че била силно влюбена в съпруга ми.


Резултат с изображение за он меня бросил а я его люблю


На следващия ден обаче, мъжът ми сам се прибра. Беше ласкав, внимателен и нежен. Простих му и отново се събрахме, но щастието и спокойствието, които царяха преди в семейството ни, сега бяха напълно изчезнали. Доверието, което години наред градяхме, рухна завинаги. Станах нервна, избухлива и отново го заподозрях в измама и предателство. Една приятелка ме посъветва да спра да се съмнявам и просто да се радвам, че успях да си спася семейството, но болката ми не минава. Друга ме съветва да се разделим, защото щом веднъж ми е изневерил, със сигурност ще има и втори път. Имам дъщеря, която обожава баща си и се възмущава, че се карам всеки ден с него. Вече половин година живеем в скандали, подозрения и сълзи. Това не е живот!

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Мнозина ще почувстват скука и недоволство от текущата си работа. Старайте се да не сте разсеяни, защото това може да ви създаде проблеми. Пазете се да не изгубите важна информация. Бъдете внимателни със своя нрав и не се дразнете от нищо. Отношенията с колегите и особено с шефовете могат да с...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи