Брой 49 03.XII-09.XII. 2019

Животът какъвто е:

След изневярата...

С Вальо сме женени от 10 години, но през последните две той ми изневерява. Когато братовчедка ми каза, че го е видяла с друга жена, първоначално си помислих, че това е негова колежка. За мое огромно разочарование, някои приятели също бяха станали свидетели на срещите на мъжа ми с непознатата дама, затова нямаше как да продължа си затварям очите. Една събота Вальо ми каза, че със свой приятел ще ходят да разгледат автосалона. Под предлог, че ще пазарувам, напуснах апартамента заедно с него, но вместо в магазина, реших да проследя мъжа си. Малко по-късно Вальо спря до една бензиностанция, излезе от колата и започна да се оглежда. Това, което видях по-нататък, разби сърцето ми. Красива млада жена, вероятно на 20 години, се приближи до съпруга ми и го целуна по устните. Тогава той я прегърна, двамата се качиха в колата и потеглиха.


Прибрах се вкъщи съсипана от мъка. Усещах как яростта пулсира през цялото ми тяло, но въпреки това не можах да заплача. Имах толкова много въпроси: Какво ще се случи сега с нашия брак и малкия ни син? Ами ако беше влюбен в тази жена? Коя беше тя? Как можа да ми причини това? Не съм от хората, които премълчават, затова когато Вальо се прибра същата вечер, още от вратата му заявих, че съм го видяла с друга. Също така добавих, че няма смисъл да крие истината, защото е очевидно, че са повече от приятели. Разбира се, мъжът ми отрече. Нарече ме луда и безсрамна. Слушах го с празно изражение на лицето, а после внезапно изведнъж се разплаках. Плаках така, както никога не съм плакала преди. Бях в истерия. Добре, че синът ни беше при баба си и дядо си; не исках да ме вижда в това състояние. Няколко дни след този случай, мъжът ми призна, че ми изневерява. Тя се казвала Ели и имали връзка от две години. Любовницата му знаела, че е семеен, но прекалено много го обичала, за да го напусне.


Когато го попитах дали иска развод, Вальо каза не, ала добави, че освен сина ни, няма друго, което да ни свързва. Не можах да повярвам на ушите си. Каква глупачка се оказах. Вярвах, че връзката ни е стабилна и, че той също иска да прекараме остатъка от живота си заедно. И така, какво се обърка? Отговорих му, че ако не желае да се разделим, тогава да прекрати извънбрачната си връзка. Майка ми винаги ми ме е съветвала да не се боря с друга жена за мъж. Съпругът ми трябваше да избира: или мен, или любовницата си. Оказа се обаче, че Ели няма никакво намерение да остави Вальо на спокойствие. Непрекъснато му се обаждаше и изпращаше съобщения. Няколко пъти той ме ядоса, като настоя, че трябва да се срещне лично с нея, за да й обясни, че се разделят. Бях категорична, че двамата повече няма да се виждат, независимо каква е причината. В крайна сметка съпругът ми й изпрати имейл и тя спря да ни тормози.Следва продължение:

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Мнозина ще почувстват скука и недоволство от текущата си работа. Старайте се да не сте разсеяни, защото това може да ви създаде проблеми. Пазете се да не изгубите важна информация. Бъдете внимателни със своя нрав и не се дразнете от нищо. Отношенията с колегите и особено с шефовете могат да с...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи