Брой 3 21.I-27.I. 2020

Разтърсващи драми:

"Той ни подсигурява" - с тези думи майка ми оправдаше зверствата на любовника си

"Той ни подсигурява" - с тези думи майка ми оправдаше зверствата на приятеля си. Казвам се Лили и бях едва на 12 години, когато 24-годишният й любовник започна да ме изнасилва. Тя знаеше, но остави това да се случи, защото той ни купи апартамент и ни подкрепяше финансово.


Бях на дванадесет години. Неотдавна родителите ми се разведоха и с майка ми се преместихме в малка квартира с една спалня в южната част на града. Точно там срещнахме Тихомир. Той беше на 24 години и работеше като спасител в обществения плувен басейн. Не след дълго с майка ми станаха любовници. По онова време бях прекалено наивна и по детски чиста - още играех с Барби. Един ден, когато се прибрах след училище у дома, открих, че Тихомир ме чака. Без да очаквам, любовникът на майка ми се нахвърли върху мен, събори ме на земята и ме изнасили. Бях толкова уплашена и стресирана, че не осъзнавах какво какво се случва. Оттогава изродът непрекъснато ме насилваше. Твърдеше, че му принадлежа.


Веднъж не издържах, развиках се, но той ме надвеси над балкона, заплашвайки, че ще ме пусне да падна. За мой късмет в този момент влезе майка ми и ме изтегли. Щом се успокоих, ми каза тихо: " Дай му каквото иска или ще ни убие." Майка ми му позволяваше да ме изнасилва, докато тя си почиваше в другата стая. Позволяваше му да злоупотребява с детското ми тяло, защото любовникът й беше финансово стабилен, а по-късно ни купи апартамент. Харесваше й да пести пари за моя сметка. Това продължи две години. Тихомир често се напиваше и ако откажех да му се подчинявам, насочваше пушка към главата ми. Не ми позволяваше да ходя на училище и ме биеше, ако разговарях с момчета.


Когато станах на 14 години, най-накрая успях да отправя обвинения срещу него в полицейския участък. Арестуваха го, но майка ми помоли да ги оттегля - и аз го направих. Тихомир умря няколко години по-късно. Въпреки че не е вече между живите, никога няма да му простя. За съжаление майка ми ме нарани повече, отколкото той. Сърцето ме боли от мъка, че му позволяваше да ме насилва, докато тя спокойно спеше в другата стая. Аз толкова копнеех за любовта й, а в замяна получих нож в гърба. Мога само да се моля за всички деца, които са претърпели подобна ситуация, да открият мира в себе си.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Трябва да бъдете подготвени за факта, че през седмицата някои завистници ще се опитат да провокират конфликт с вас. Освен това умишлено ще създадат различни препятствия и проблеми. Затова се препоръчва да проявите максимална предпазливост и търпение, което през втората половина на този период...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи