Брой 8 25.II-02.III. 2020

Разтърсващи драми:

Умирам от мъка, когато нощем чувам писъците на сина си

Преди пет години синът ми Георги пострада в автомобилна катастрофа. Инцидентът промени завинаги живота му, защото момчето ми не можа да проходи отново. Инвалидността доведе до много проблеми. Съпругата му реши да се разделят - просто не можа да издържи на емоционалния стрес. Един тя дойде при мен и разплакана ми призна, че няма повече сили да се бори. Като всяка майка никога няма да й простя предателството, въпреки че дълбоко в себе си осъзнавам, че Георги се промени.


Стана груб, ядосва се за най-малкото, без да има основателна причина. Оттогава аз се грижа за него, но напоследък ми е много трудно. И двама ни пенсиите са нищожни и едва покриваме разходите си. Често се налага да поискам заем от роднини. Преди синът ми работеше в банка, но заради проблемите си с краката, не може да се върне на работа. А да си намери ново препитание е почти невъзможно, тъй като никой не иска инвалид. Георги се депресира, по цял ден стои пред телевизора и се налива с алкохол.


Така той забравя болката си, а моето сърце кърви от мъка, че не мога да му помогна. Лекарят казва, че за да постигнете напредък, трябва да тренира тялото си, но синът ми не иска и да чуе за това. Страхувам се, че никога няма да преодолее стреса. Георги е единственото дете, което имам. Умирам от мъка, когато чувам нощем писъците му и молбите да го оставя да си отиде от този свят, защото се чувства уморен и безполезен. Животът ми е ад. Мили читатели, посъветвайте ме как да помогна на любимия си син.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

През тази седмица интуицията ще бъде по-силна от логиката.Астро-аспектиНа 25.02. Слънце секстил с Марс – благоприятства личните инициативи, дава решителностНа 26.02. Слънце в съвпад с R-МеркурийНа 26.02. R-Меркурий в секстил с Марс – благоприятства активното общуванеНа 28.02. Венера в квадратура с П...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи