Брой 13 31.III-06.IV. 2020

Разтърсващи драми:

Влюбих се в насилник и чудовище

Израснах съм в дом за изоставени деца. Когато навърших 18 години, държавата ми отпусна общинско жилище. Намерих си работа, срещах се с приятели, живеех като всички нормални хора. Една вечер, прибирайки се от магазина с тежки чанти, някакъв мъж на средна възраст ми предложи помощта си. Така се запознахме. Казваше се Руслан. Бях на 19 години, а той на 38. Понякога ми минаваше през ум, че е твърде стар за мен, но в крайна сметка се влюбих. Три месеца по-късно Руслан се премести да живее при мен - защо да харча пари за наем, щом имам жилище? За съжаление от този момент той се промени. Непрекъснато ми крещеше, повишаваше ми глас, наричаше ме лоша домакиня, обиждаше ме, че съм сирак, а после се извиняваше. Всеки ден откривах истинското му лице.


Кавгите ни приключваха по един и същи начин - аз плачех, Руслан ми се кълнеше във вечна любов, полагайки ме в леглото. След месец съвместен живот той ми удари силен шамар, защото не съм му изгладила панталона. Тази нощ ме изнасили. Оттогава често ме пребиваше. Не си спомням колко пъти лежах в безсъзнание, не ги броях. Не крещях, не виках за помощ. Въпреки тормоза, на който ежедневно бях подлагана, никога не се замислих да подам жалба в полицията. Просто се свивах в един ъгъл и тихичко плачех. Вероятно защото продължавах да го обичам. Няколко месеца по-късно разбрах, че съм бременна. Когато Руслан научи, че ще става баща, полудя от щастие.


За известно време не ме биеше, но доброто му поведение не трая дълго. Една вечер се прибра от работа ядосан и уморен. Кълнеше и псуваше грозно. Изведнъж се нахвърли отгоре ми и започна да ме налага с юмруци. Обикновено криех лицето си с ръце, ала този път инстинктивно прикрих корема си. За съжаление и това не спаси бебето ми... Когато Руслан видя кръвта, която се стичаше по бедрата ми, осъзна какво е сторил и извика линейка. Преди да дойдат медиците, той се наведе над мен, погледна ме страшно и през зъби ме заплаши, че ако подам жалба, ще ме убие. Не се наложи да казвам нищо. Лекарите сами разбраха всичко и сигнализираха полицията.


Прекарах три седмици в болницата. Множество синини, счупени ребра, вътрешен кръвоизлив, спонтанен аборт. Постепенно осъзнах, че живея с изрод. Докато аз се лекувах, Руслан стоеше зад решетките. По време на разследването научих, че вече е имал семейство - съпруга и две деца. Не е спирал да общува с тях, обаждал им се редовно, изпращал им пари. Но най-страшното беше разкритието, че онази нощ, когато загубих бебето си, той се е прибрал ядосан, защото е пребил човек. Изминаха няколко години. Изродът още е в затвора, но аз треперя от страх, че скоро ще го освободят.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Скъпи Овни, през вашия месец ще станете по-уверени и решителни, ще можете да проявите най-добрите си качества.Още през първата десетдневка на месеца ще усетите прилив на сила и енергия. До 19 април Слънцето е във вашия знак, затова не се съмнявайте в успеха, звездите ще ви подкрепят във всяка...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи