Брой 6 11.II-17.II. 2020

Разтърсващи драми:

Заради щастието на любимия, избрах да напусна живота му

Илиан е любовта на моя живот. Запознахме се в университета, когато и двамата преследвахме мечтите си. Не беше любов от пръв поглед, но пък бяхме добри приятели. Безусловната му подкрепа през трудните периоди от живота ми, ме накара да осъзная чувствата му към мен. Съквартирантката ми се оказа безсъвестен човек, който обичаше да ме измъчва. Тя нарочно не ми позволяваше сутрин да използвам банята, въпреки че закъснявах за лекции. Крещеше ми без причина и ме наричаше с обидни имена. Съжителството с нея беше тотален кошмар. Чувствайки се безпомощна, най-накрая се обадих на майка си, плачейки горчиво. Вместо да ме подкрепи, мама ме обвини, че съм твърде чувствителна. В този тежък период на помощ ми се притече Илиан. Все още помня деня, в който съквартирантката ми заключи квартирата и не ми позволи да се прибера.


Бях принудена да стоя под проливния дъжд. Обадих се на Илиан и той дойде веднага. Носеше чадър и остана повече от час, докато не събрах смелостта да се изправя пред мъчителката си и да вляза в стаята си. Тогава реших да сменя жилището си. Помолих родителите си да ми помогнат, но те ми отказаха, защото според тях аз не можех да завързвам приятелства. За щастие Илиан отново ми се довери и застана до мен. Скоро се преместих в друг апартамент и с новата ми съквартирантка се разбирахме чудесно. Този мъчителен период ни сближи и не след дълго приятелството ни разцъфна в любов. Той беше най-доброто гадже на света. Насърчаваше ме да уча и следвам мечтите си. След като завършихме университета, се сгодихме. Планирахме да се оженим скоро, но съдбата имаше други планове. Илиан успя бързо да си намери работа, докато аз бях принудена да седя вкъщи в очакване на подходящи предложения.


Осем месеца по-късно загубих търпение и рухнах психически. През цялото това време годеникът ми ме насърчаваше, но в крайна сметка разочарованието ми повлия и на него. Заради мен не беше в състояние да се концентрира върху работата си, не можеше нощем да спи спокойно, защото до сутринта ме успокояваше. Един ден осъзнах, че връзката ни само ще попречи на успеха му. Обичах го твърде много и все още го обичам, но трябваше да направя труден избор. Исках той да се съсредоточи върху работата си и да сбъдне мечтите си за кариера, затова си тръгнах. Въпреки че месеци наред Илиан ми звънеше по телефона, аз никога не отговарях на обажданията му. Преди няколко дни разбрах, че са го повишили в службата. Бившият ми годеник ми липсва, страдам за него, но дълбоко в себе си се радвам, че е далеч от мен.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата не предразполага към ново начало. Предстои да вървите напред, да преодолявате препятствия, да доведете работите до край, да довършвате започнатото. Научете се да цените времето си, не го пилейте напразно за несъществени неща. Трябва да сте внимателни, за да не допускате грешки. Проя...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи