Брой 33 13.VIII-19.VIII. 2019

Разтърсващи драми:

Аз съсипах живота на дъщеря си - втора част

"Няколко месеца по-късно пристъпих към следващата крачка в добре обмисления си план. С Радина имахме сходен почерк, затова уж от нейно име написах писмо на Ангел, в което му казвах да ме забрави, защото съм се омъжила и съм много щастлива със съпруга си. Накрая добавих: " Ако наистина ме обичаш, не ме търси повече." Ангел изпрати още няколко писма, но след като не получи отговор, спря да пише. С времето дъщеря ми се успокои. Усмивката се върна на лицето й, отново започна да излиза с приятелки и да ходи на дискотеки. Поведението й все повече затвърждаваше убеждението ми, че съм постъпила правилно. За съжаление се оказа, че греша. Нещо в Радина се бе променило. Изчезваше тайно нощем, пиеше прекалено много и се мъкнеше със съмнителни компании.


Година по-късно се омъжи за свой съученик, но бракът й не потръгна и се разведоха. След развода тя напусна работа и посегна към наркотиците. Какво ли не направихме, за да я измъкнем от този ад, но напразно. После чухме, че се е омъжила повторно за престъпник и наркоман. Така и не опознахме втория й съпруг, защото никой от тях не ни покани на сватбата. Не бяха изминали и три месеца, когато една сутрин полицията ни съобщи страшната новина, че дъщеря ми и мъжът й са убити. Причината - неплатени дългове. Злото не идвало никога само. Съпругът ми не можа да понесе смъртта на момичето ни и получи инфаркт. За броени дни изпратих най-любимите си хора в гроба. На погребението стоях безмълвна. Нямах сълзи, бях ги изплакала всичките. Гледах ковчега на мъжа си и си мислех, че аз съм виновна за нещастието, което ни сполетя. Със собствените си ръце разбих живота на единствената си дъщеря."


Старата жена въздъхна и замлъкна. Бях толкова разстроена, че не знаех какво да й кажа. Какво може да се каже на майка, която е тикнала детето си към гроба?


" Благодаря, че ме изслушахте." - каза тя и тръгна тихо към стаята си.


Подпрях се на едно дърво и се разплаках.Първа част четете тук:

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата ще бъде спокойна и продуктивна. Повечето от вас са подготвили почвата си, остава само да поставите акцентите и да свържете всички части на пъзела в едно. Имате силен съюзник на своя страна - Марс. Спазвайте волята му и няма да съжалявате за решенията. Искате да постигнете видими про...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи