Брой 21 21.V-27.V. 2019

Разтърсващи драми:

Баща ми, когото считах за пример, се оказа измамник, който води двойствен живот

Родителите ми са заедно от двадесет години. Цели двадесет години наблюдавах любовта им отблизо. Спомням си как се прегръщаха и целуваха, а въздухът наоколо искреше нажежен. Винаги съм вярвала, че те са перфектната двойка и мечтаех бъдещият ми съпруг да бъде като татко. Баща ми има туристическа компания. Фирмата ни се развива добре и семейството ми притежава пари в изобилие. Понякога си мислех, че нищо не може да помрачи нашата идилия. Но отскоро разбрах, че щастието ни всъщност е грозна илюзия. Всичко се случи толкова внезапно, че все още не мога да приема ситуацията. Струва ми се, че това е кошмар и скоро ще се събудя. Ще отворя очи и отново ще видя влюбените си родители. За съжаление не е сън, а жестока и груба реалност.


Човекът, когото считах за пример, се оказа измамник, който води двойствен живот. Един ден, както обикновено, баща ми каза, че заминава в командировка. Няколко часа по-късно аз и приятелят ми се разхождахме в търговския център, намиращ се в съседен град, когато съвсем случайно видях баща си. До него, ръка за ръка, вървяха млада жена и малко момче. Изумена от гледката, реших тайно да ги последвам. След минута те се спряха пред щанда за играчки. Баща ми купи някаква количка с дистанционно, а детето се хвърли на врата му с радостни възгласи: " Благодаря ти, тате!".


Думите му се забиха като нож в сърцето ми. После баща ми се обърна, прегърна нежно младата жена и смеейки се, тримата продължиха разходката си. За секунди целият ми идеален свят рухна с гръм и трясък. Какви глупачки сме били с мама! Вярвахме му сляпо, а се оказа, че баща ми си има друго семейство. Когато казваше, че ще отсъства дълго заради бизнеса, той е бил с тях. Дали те знаят за нас или като мен и мама са жертви на един безсъвестен човек? Сега се чудя как да му сваля маската. Няма ли истината да убие майка ми? Тя толкова много го обича, че се питам, не е ли по-добре да запазя жестоката истина за себе си?

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

На 21 май се чества Св. равноап. Константин и Елена, на 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменостНа 21 май се чества Св. равноап. Константин и ЕленаПразнуват Константин, Костадин, Коста, Косьо, Костадинa, Констанца, Елена, Елеана, Еленкo, Елин, Ели, Елка, Елица, Елина...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи