Брой 33 13.VIII-19.VIII. 2019

Разтърсващи драми:

Мама не знае, че пастрокът ми ме изнасили - втора част

Но и без да ме заплашва, аз реших да замълча. Срамувах се пред мама, която често обичаше да повтаря, че ако жената не иска, мъжът няма да й обърне внимание. Сега си мисля, че може би подсъзнателно бях поласкана от вниманието му - ето че и аз не съм по-различна от красивите си приятелки. Истинският страх настъпи години по-късно, когато се наложи да излъжа любимия си, че съм девствена. Нямаше как да му разкажа, че първият ми път беше с пияния ми пастрок. Под претекста: "Ще кажа на майка ти, че ме съблазняваш", това продължи около година. В дните, в които мама беше на работа, се стараех да не се мяркам пред мъжа й, и ако имаше възможност, оставах да нощувам при приятелки. Но не винаги имах този късмет...


Вероятно ще попитате защо търпях? Не исках да притеснявам майка си, защото тя често се оплакваше, че има проблеми със сърцето. Ето защо години наред мълчах. Тя се омъжи за това чудовище, за да имаме покрив над главата. Искаше да ми даде повече възможности и добро бъдеще. Откъде да знае, че ще се наложи да платим сурова цена. По същата причина не подадох жалба и в полицията. А и какъв смисъл имаше? Щяха ли да ми върнат опетнената чест? С времето намразих пастрока си. Ненавиждах го толкова много, че ми ставаше лошо дори и от миризмата му.


Резултат с изображение за я спала с отчимом


Когато ме приеха да уча в университета, веднага си намерих работа и напуснах дома ни. С моя приятелка си наехме квартира. Мама реагира нормално: беше ми време да стана самостоятелна. Тя така и не разбра, че аз буквално избягах заради мъжа й. Понякога ги посещавах, обядвахме заедно, говорихме си както обикновено, но никога не оставах да нощувам там. Осем години по-късно мама се разведе: пастрокът ми се беше превърнал в алкохолик. Напусна го, ала не прекъсна напълно връзката си с него. Известно време след това той се разболя тежко и по нейна молба, всеки ден му носех храна и лекарства. Състоянието на пастрока ми толкова се беше влошило, че почти не ме разпознаваше. След смъртта му разбрахме, че ни е завещал цялото си имущество, включително и тристайния апартамент.


Резултат с изображение за Мама не знает, что я спала


Странното е, че на младини проявих търпимост към ужаса, който той ми причини. Сега, години по-късно, осъзнавам, че пастрокът ми ме е мразил. Мама никога не разбра истината. Как да й призная, че докато тя изкарваше пари, мъжът й ме изнасилваше? Нека живее спокойно. Днес самата аз съм родител и се чудя как така майчиното й сърце не й подсказа, че с дъщеря й се случва нещо страшно.


Добре, че имам син.Първа част четете тук:

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата ще бъде спокойна и продуктивна. Повечето от вас са подготвили почвата си, остава само да поставите акцентите и да свържете всички части на пъзела в едно. Имате силен съюзник на своя страна - Марс. Спазвайте волята му и няма да съжалявате за решенията. Искате да постигнете видими про...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи